Kicker KX800.1 no audio out.

rdiaz

Member
2016-06-04 3:04 am
Florida
Hello everyone, does some one has schematics for this amplifier?, I’m having problems with no audio coming out, everything seems to be working at power supply and output section, the amplifier turns on but no audio out.
 

Attachments

  • 0CD93B94-39D8-4695-8FC6-48D676AAC7CD.jpeg
    0CD93B94-39D8-4695-8FC6-48D676AAC7CD.jpeg
    162.8 KB · Views: 92
  • AD238A83-2F73-4F6C-99AF-CFFA6B13A906.jpeg
    AD238A83-2F73-4F6C-99AF-CFFA6B13A906.jpeg
    160.4 KB · Views: 97

Bakos

Member
2020-09-15 5:58 pm
Hey, im having the same issue. I checked the r35 resistor and is showed .6ohms. Took it off to replace it, checked the board and resistor, board showed .6ohms and the resister seemed to be fine at 10ohms. I put a new one in anyways and got .6ohms again.. amp seems to function properly but no output. Thanks for any input!
 
I will answer the one question and anymore questions will have to be addressed in a separate thread you create. This isn't to be uncooperative, it's to leave the threads uncluttered and easier for others to follow.

It's normal for R35 to read near 0 ohms in circuit. R35-10 ohms ties the power and speaker grounds, and it is essentially across the secondary of the transformer.


Hey, im having the same issue. I checked the r35 resistor and is showed .6ohms. Took it off to replace it, checked the board and resistor, board showed .6ohms and the resister seemed to be fine at 10ohms. I put a new one in anyways and got .6ohms again.. amp seems to function properly but no output. Thanks for any input!