Kenwood KAC-9103D

mike49504

Member
2006-09-22 8:32 am
In the pic Q3 is circled are theese Q1 and Q2 with arrows pointing to them?
 

Attachments

  • Picture 570.JPG
    Picture 570.JPG
    475.6 KB · Views: 78

Masieniec

Member
2011-01-05 2:24 am
Need help too.

I've been online now looking for ways to fix my amp aswell for a few hours. I finally found this site and everything in your signature helped tons.

My power wire came loose from the crimp to my cap from my subs and fell to a rest on the amplifier. Anyways, every single one of my transistors reads OL on my meter when I test them besides 2, following the tests in your signature exactly. And one of those 2 "good" ones reads OL when its on 1+3. The little tiny transistors that are pointed out next to Q3 in that picture are also all reading OL. My REAL question is... Where can I get these, and could you possibly post me a list of transistors and how many I will need? Thanks.
 

Masieniec

Member
2011-01-05 2:24 am
I can't find the replacement transistors. Could you refer me to a site or maybe a store that I could get them at? or any ones that would possibly work? and also, I'm not new to electronics, but this is my first attempt at fixing an a amplifier. Read almost all of your basics. You are awesome.
 

Masieniec

Member
2011-01-05 2:24 am
I'm at school right now, but every transistor that was attached to the heat sinks were completely fried. I dont remember the numbers and letters exactly, but on the board they were 12-21(or so?) and i believe 187-200ish? Aswell as the 2 tiny transistors that are to the left of the Q3 in the picture, totally toasted.. Anyways, I can not find any replacement parts and was wondering as to where or how I could obtain them.:confused: