Czy ktoś budował taką konstrukcję? Dwa głośniki Acoustic Elegant TD10S w zamkniętej obudowie. Dodatkowo Bliesma 34b, Audax po modernizacji. Wiele osób dodaje oddzielne wzmacniacze dsp. Mam monobloki o mocy 250 W/8 omów. Pokój 20 m2
Czy ktoś ma doświadczenie w budowie głośników 3-drożnych z głośnikami TD10s?
Mam problem z dokonaniem wyboru. Czy powinienem wybrać 2x 8-calowy grafen Seas Excel czy AE td10s. Wiem, że te dwie mniejsze są szybsze, ale nic nie brzmi tak dobrze, jak duża membrana. Pozdrowienia.
Czy ktoś ma doświadczenie w budowie głośników 3-drożnych z głośnikami TD10s?
Mam problem z dokonaniem wyboru. Czy powinienem wybrać 2x 8-calowy grafen Seas Excel czy AE td10s. Wiem, że te dwie mniejsze są szybsze, ale nic nie brzmi tak dobrze, jak duża membrana. Pozdrowienia.
Has anyone built such a structure? Two Acoustic elegance TD10S speakers in a closed housing. In addition, Bliesma 34b, Audax after upgrade. Lots of people add separate dsp amps. I have 250 watt/8 ohm monoblocks. Room 20 m2
Does anyone have experience building 3-way speakers with TD10s speakers?
I have trouble making a choice. Should I choose 2x 8 inch Seas excel graphene or AE td10s. I know that the two smaller ones are faster, but nothing sounds as good as a large diaphragm. Regards.
Does anyone have experience building 3-way speakers with TD10s speakers?
I have trouble making a choice. Should I choose 2x 8 inch Seas excel graphene or AE td10s. I know that the two smaller ones are faster, but nothing sounds as good as a large diaphragm. Regards.