Go Back   Home > Forums > > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Chipamp IC amp kits & PC boards from ChipAmp

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th October 2014, 12:34 AM   #1
Hogwild is offline Hogwild  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2010
Default How did people resolve Chipamp.com schematic error

Hi everyone:

Severe newbie here....Just putting together my first Gainclone. In fact, my first electronics project.

RE: This thread here:
chipamp psu

How did people resolve the error? Were the boards made incorrectly? If not, was there a change people made to ensure correct wiring?

If the boards were corrected, on what date did correct boards become effective (or what version number?)

Thanks
  Reply With Quote
Old 24th October 2014, 05:25 AM   #2
Philfr is offline Philfr  France
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Hi,
Currently building an LM3886 dual mono, psu are ok..
I test them, and works well.
I think it's just an error on schematic (maybe) not on pcb.

An externally hosted image should be here but it no longer works. Please upload images instead of linking to them to prevent this.


Phil.
  Reply With Quote
Old 24th October 2014, 07:46 AM   #3
Mark Whitney is online now Mark Whitney  Netherlands
diyAudio Member
 
Mark Whitney's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Netherlands
Its an error in the schematic, the pcb is good.
__________________
Regards Mark.
  Reply With Quote

Reply


How did people resolve Chipamp.com schematic errorHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TEA2025B - Cannot resolve white noise. Chozo4 Construction Tips 5 20th July 2015 08:40 PM
schematic error east electronics Solid State 7 18th August 2011 09:07 PM
Error in Aleph 3 schematic ? JEKYLL Pass Labs 3 13th November 2007 03:45 PM
How can I resolve this problem ? pansolex Power Supplies 4 14th May 2007 09:31 AM
Error in power amplifier schematic routhun Solid State 20 26th December 2006 10:17 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:40 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki