Class D Amp with LM566,LM393 and 2XIRF530 - Page 38 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd February 2013, 06:44 PM   #371
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: jakarta
Quote:
Originally Posted by apexaudio View Post
Nice work, coil isn't rewind?
yes sir, the coil is not rewind, i have 1mm wire, how many turn should i wrap the core ofthis kind ? Regards.
( sorry, i,m using google translate to wrote)
  Reply With Quote
Old 22nd February 2013, 08:11 PM   #372
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Quote:
Originally Posted by suryadi5417 View Post
at last my D200 is singing.... using coil from computer psu and not hot just warm, i,m HAPPY now... YESSSS
What is rail voltage on your amp?
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 04:30 AM   #373
manojtm is offline manojtm  India
diyAudio Member
 
manojtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Hi mile,

did you check D200 @75V rail??
is it start(oscillate)@very low signal input without noise???
feedback resistor 4k7 hot???

Regards
MANOJ
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 06:54 AM   #374
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Quote:
Originally Posted by manojtm View Post
Hi mile,

did you check D200 @75V rail??
is it start(oscillate)@very low signal input without noise???
feedback resistor 4k7 hot???

Regards
MANOJ
This D200 work at +/-80V rail, only 2k2/2W and TIP31C are hot.
It start at very low input signal without any audable noise.
Regards
Attached Images
File Type: jpg D200 HQ.JPG (824.6 KB, 582 views)

Last edited by apexaudio; 23rd February 2013 at 06:58 AM.
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 08:10 AM   #375
manojtm is offline manojtm  India
diyAudio Member
 
manojtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Hi Mile,

thank you

Regadars
MANOJ
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 08:34 AM   #376
manojtm is offline manojtm  India
diyAudio Member
 
manojtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Hi mile,

actually Mackie SRM450 using 4k7/2W series with 47K/0.25W for feedback and it will HOT little @35 degree.

Regards
MANOJ
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 09:41 AM   #377
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Quote:
Originally Posted by manojtm View Post
Hi mile,

actually Mackie SRM450 using 4k7/2W series with 47K/0.25W for feedback and it will HOT little @35 degree.

Regards
MANOJ
For me over 60 degree is warm and over 90 degree is hot.
Regards
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 02:17 PM   #378
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Default D200.2

With 3X1k5/1W instead 4k7 and 4k7/2W instead 2k2/2W there will be no heat problem at +/-75V rail
Attached Images
File Type: jpg APEX UCD2002.jpg (264.0 KB, 521 views)
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 02:37 PM   #379
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: jakarta
Quote:
Originally Posted by apexaudio View Post
What is rail voltage on your amp?
just for testing i'm using 42v dc.
  Reply With Quote
Old 23rd February 2013, 02:43 PM   #380
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: jakarta
Quote:
Originally Posted by krakow View Post
Hello,

what is the brand of the 0.47F and 0.22F capacitors?
Because my seller don't sell WIMA capacitors.

Scuse my Frenchy English

Thanks
my caps 0,47uF and 0,22uF with no brand, i think from china.
Regards
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring an AB class amp to work in pure A class jrme Tubes / Valves 5 23rd February 2010 06:31 PM
Can a Class AB PP amp be said to be operating in Class A at low signal levels? ray_moth Tubes / Valves 19 23rd January 2009 07:52 PM
why p-p amp RL for class B is 1/2 the class A load? walter33333 Tubes / Valves 2 12th February 2008 04:56 PM
Class D amp? Digital amp? or traditional Class A? rockytro Solid State 21 23rd May 2006 12:40 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:06 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2