Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Introductions Welcome to the DIYaudio Community. Introduce yourself here so we can get to know you better!

Hello from Rhodes- Greece
Hello from Rhodes- Greece
Hello from Rhodes- Greece Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th February 2020, 06:02 PM   #1
willcal48 is offline willcal48  Greece
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2020
Smile Hello from Rhodes- Greece

Hi to you all ,and thanks DIY Audio and Mr Pass for this fantastic amp .I got the ACA 1.6 one.
Everything worked fine even though I am a newbe in the DIY field.
But there is a kind of noise in one of the channels sometimes almost inaudable then it goes up and down in volume and sounds like a storm from afar.Please help. .Any ideas?
Best
John
  Reply With Quote
Old 10th February 2020, 06:07 PM   #2
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Hello from Rhodes- Greece
Welcome to diyAudio John

We have a couple of ACA threads in the Pass Labs section of the forum and so I would suggest you might be best asking there. It's a long thread but there is a lot of expertise over there.

Amp Camp Amp - ACA

First things to check would be whether the noise responds to physical input which would suggest a poorly soldered connection somewhere. Also try swapping the input around to make sure its nothing external.
  Reply With Quote
Old 10th February 2020, 06:12 PM   #3
willcal48 is offline willcal48  Greece
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2020
Thanks for the info Mooly
All the best
John
  Reply With Quote
Old 10th February 2020, 06:12 PM   #4
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Hello from Rhodes- Greece
You're welcome... and good luck with the faultfinding
  Reply With Quote
Old 10th February 2020, 06:34 PM   #5
lindamar is offline lindamar  Spain
diyAudio Member
 
lindamar's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: SPAIN / ESPAŅA (European Union)
Hello John, welcome
Hola, bienvenido

.Pepe.
  Reply With Quote
Old 10th February 2020, 06:38 PM   #6
willcal48 is offline willcal48  Greece
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2020
Cheers Pepe.
Thanks



John
  Reply With Quote
Old 11th February 2020, 11:31 AM   #7
merlin el mago is offline merlin el mago  Europe
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe Union
Welcome John.

Benvingut Joan.
  Reply With Quote

Reply


Hello from Rhodes- GreeceHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacing 3 Pin Rhodes Capacitors tjh392 Instruments and Amps 2 11th March 2015 04:45 PM
Adding LED's to a Rhodes preamp vibrato rewireproject Parts 0 3rd May 2014 11:54 PM
Rhodes Janus 1 Rectifier CollateralDamage Power Supplies 10 8th January 2010 07:25 PM
Fender Rhodes preamp? Bernardduur Instruments and Amps 2 2nd May 2006 11:43 AM
LDR in Rhodes piano (help!) Magnetmaz Instruments and Amps 1 27th July 2004 07:55 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:35 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2020 diyAudio
Wiki