Go Back   Home > Forums > >

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Parsing of links in posts
Parsing of links in posts
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13th June 2021, 07:51 PM   #1
tomchr is offline tomchr  Canada
diyAudio Member
 
tomchr's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Calgary
Default Parsing of links in posts

As more and more websites are moving to https-only, access to their old http versions is being disabled. This causes links to the websites to render as "Access to this website has been disabled" by the forum software.

Example: www dot mouser dot com parses to Electronic Components Distributor - Mouser Electronics

Would it be possible for the the forum software to be configured to add https instead of http?

Here's the same link typed as: https:// www dot mouser dot com Electronic Components Distributor - Mouser Electronics

Tom
__________________
Modulus-86, 186, 286, & 686: 40-240W (8Ω), <-120dB THD. HP-2 Headphone Amp: 660mW, <-130dB THD. Taming the LM3886.
Neurochrome : : Audio - www.neurochrome.com - Engineering : : Done : : Right
 
Old 13th June 2021, 07:55 PM   #2
tomchr is offline tomchr  Canada
diyAudio Member
 
tomchr's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Calgary
Hmmm... Of course now it works. Moments ago I posted in a different thread and the link text became "Access disabled".

Tom
__________________
Modulus-86, 186, 286, & 686: 40-240W (8Ω), <-120dB THD. HP-2 Headphone Amp: 660mW, <-130dB THD. Taming the LM3886.
Neurochrome : : Audio - www.neurochrome.com - Engineering : : Done : : Right
 
Old 13th June 2021, 09:24 PM   #3
PRR is offline PRR  United States
diyAudio Member
 
PRR's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Maine USA
Parsing of links in posts
"Blocked" comes up a lot when a website refuses hot-linking its content into another site's content; usually these work fine when clicked or when Right-Clicked "New Tab".

Deep link into DigiKey: Blocked

> Of course now it works

The web has had a rough week. Major CDN outages. Mostly fixed quickly; you have time to complain and then you look silly because they fixed it already.
 
Old 16th June 2021, 05:06 AM   #4
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
Parsing of links in posts
This appears to be working as intended, closing. Also to note - we will be moving to XF soon (well into the build phase), and link rewriting will be revisited with fresh eyes.
 

Closed Thread


Parsing of links in postsHide this!Advertise here!
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Today's Posts" has disappeared from Quick Links (?) Mark Johnson Forum Problems 3 8th November 2020 10:34 PM
Links to posts depend on "correct" #posts per page to work benb Forum Problems 47 17th March 2016 12:16 AM
Parsing the Supertex LR8N3 HV regulator jackinnj Power Supplies 2 9th October 2013 01:22 PM
where to buy tri-wire binding posts or links deanxxx Multi-Way 3 21st May 2012 01:24 PM
Problems with posts/links Samuel Jayaraj Solid State 0 9th January 2002 08:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:14 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2021 diyAudio
Wiki