Go Back   Home > Forums > >

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

after posting, when posting again the first quoted text remains
after posting, when posting again the first quoted text remains
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools
Old 21st January 2021, 11:11 PM   #1
CharlieLaub is offline CharlieLaub  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Michigan
Default after posting, when posting again the first quoted text remains

I have noticed the following:

I make a comment quoting the text of an existing post as part of my comment. I submit my comment and then go to reply to another post in the same way, quoting the text of a another, different post.
When I do that, the text from the post I quoted in my first comment is still in the dialog box along with the text from the second post I quoted.

Shouldn't quoted text be cleared out once the comment has been posted?
__________________
Visit my Audio Web Page <<--CLICK TO LEARN MORE-->> Get my LADSPA plugins
  Reply With Quote
Old 22nd January 2021, 02:24 PM   #2
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW Florida
after posting, when posting again the first quoted text remains
Yes it should. I have never seen that happen, but will try to reproduce it.
What' browser and OS is doing this.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2021, 02:42 PM   #3
CharlieLaub is offline CharlieLaub  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Michigan
Quote:
Originally Posted by Pano View Post
Yes it should. I have never seen that happen, but will try to reproduce it.
What' browser and OS is doing this.
Firefox on Windows 8.1, all up to date.
__________________
Visit my Audio Web Page <<--CLICK TO LEARN MORE-->> Get my LADSPA plugins
  Reply With Quote
Old 22nd January 2021, 06:12 PM   #4
CharlieLaub is offline CharlieLaub  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Michigan
This happened again just now. It doesn't seem to happen every time. Quoted text from my reply1 disappeared when I wrote reply2, but quoted text contained in reply2 re-appeared at the top of reply3 above the quoted text in that reply.
__________________
Visit my Audio Web Page <<--CLICK TO LEARN MORE-->> Get my LADSPA plugins
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 01:56 PM   #5
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW Florida
after posting, when posting again the first quoted text remains
AllenB and I are tying to reproduce this. I do not have Windows 8, maybe AllenB does.
I am not seeing it in FireFox on Mac or Windows 10
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 03:29 PM   #6
myleftear is offline myleftear  Switzerland
diyAudio Member
 
myleftear's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Luzern
after posting, when posting again the first quoted text remains
Default after posting, when posting again the first quoted text remains

I have seen this too.
The red „quote“-button may have stay enabled for some reason.

Either go back and untoggle it, or close tab/window and reload the thread...

A little cumbersome, and my reply has no better solution to offer...
__________________
dobedobedo...
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 03:30 PM   #7
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW Florida
after posting, when posting again the first quoted text remains
RED quote button?
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 04:27 PM   #8
myleftear is offline myleftear  Switzerland
diyAudio Member
 
myleftear's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Luzern
after posting, when posting again the first quoted text remains
Quote:
Originally Posted by Pano View Post
RED quote button?

Sorry, no. Bad memory: when active, it is shown as red. (You can quote seceral posts in one reply by clicking on those.

The default state is black&white.
And it looks like a sheet of paper or so...
__________________
dobedobedo...
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 04:58 PM   #9
Galu is offline Galu  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2018
Same operating system as Charlie and noticed same thing.

As myleftear says, you have to uncheck the previous, now unwanted, Multi-Quote button before making a new quote.
  Reply With Quote
Old 24th January 2021, 08:21 PM   #10
PRR is offline PRR  United States
diyAudio Member
 
PRR's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Maine USA
after posting, when posting again the first quoted text remains
That was my thought too: the multi-Quote buttons sometimes stick. A minor inconvenience IMHO.
  Reply With Quote

Reply


after posting, when posting again the first quoted text remainsHide this!Advertise here!
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quoted posts being incorrectly referenced currentflow Forum Problems 4 14th October 2015 12:41 PM
Color of text vs. "clicked" text bear Forum Problems 9 9th June 2013 03:53 AM
dynaco system- volume remains leo1254 Tubes / Valves 7 8th July 2009 02:14 AM
Carrier frequency remains after the output filter -_nando-_ Class D 11 4th December 2007 01:33 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:26 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 14.29%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2021 diyAudio
Wiki