Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

photos won't upload "security certificate absent"
photos won't upload "security certificate absent"
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th September 2017, 08:56 AM   #1
theaudiopath is offline theaudiopath  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: South Australia
Default photos won't upload "security certificate absent"

Hi The issue I Have is that my IP is Telstra and has been for 5 years.
I have used the same method and phone for 2.5 years without issue unil now. So whaddup?
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 09:23 AM   #2
KatieandDad is offline KatieandDad  United Kingdom
diyAudio Member
 
KatieandDad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: UK
Are you working through a managed server ? I've had this issue at work where the IT guys have changed a permission setting.
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 09:43 AM   #3
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
photos won't upload "security certificate absent"
testing.

ok that worked from my laptop...

Second from phone.
Attached Images
File Type: png loopback_diff.png (27.7 KB, 31 views)
File Type: jpg 2016-01-12 14.07.32.jpg (327.5 KB, 30 views)
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos

Last edited by wintermute; 6th September 2017 at 09:47 AM. Reason: comment
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 09:50 AM   #4
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
photos won't upload "security certificate absent"
how big are the images (KB) and how many are you trying to upload at a time?

I have had trouble when uploading multiple images at once especially if they have been on the larger side. I get the message about the secuity token.

Try adding one at a time (use the browse button and then click upload, repeat until you have uploaded all of them) You can try two then three and find the limit of what is working.

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 10:03 AM   #5
theaudiopath is offline theaudiopath  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: South Australia
Cheers for the response. Never had issues prior with anything less than 2.5 MB
Process of elimination I'm sure it will be sorted
Thanks Again
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 10:17 AM   #6
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
photos won't upload "security certificate absent"
Yeah it's only been in the last six months or so that I've experienced a problem, and it isn't consistent. When it happens I just go back to one or a couple at a time

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 09:00 PM   #7
PRR is offline PRR  United States
diyAudio Member
 
PRR's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Maine USA
> Never had issues prior with anything less than 2.5 MB

There's different limits on different file types. This is listed in the upload window.

asc 1.91 MB
bmp 195.3 KB
doc 195.3 KB
gif 390.6 KB
jpe 976.6 KB
jpeg 976.6 KB
jpg 976.6 KB
pdf 976.6 KB
png 976.6 KB
psd 976.6 KB
txt 195.3 KB
zip 976.6 KB

It looks like most types are a short MB max, and none are full 2.5MB.
  Reply With Quote
Old 6th September 2017, 11:37 PM   #8
theaudiopath is offline theaudiopath  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: South Australia
Cheers all sorted & loaded Whew!
  Reply With Quote

Reply


photos won't upload "security certificate absent"Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
www.passdiy.com uses an invalid security certificate Xoc1 Pass Labs 7 12th November 2015 08:27 AM
The Adventure of the "Missing thread photos" rigtec Car Audio 2 2nd June 2014 04:43 AM
24" hartley photos - tomtt Subwoofers 50 9th March 2012 10:52 PM
Photos of completed Tapped horns, from "Collaborative TH" thread neddludd Subwoofers 3 3rd May 2010 11:36 PM
What makes an amplifier "bright", "warm", or "neutral"? JohnS Solid State 51 13th December 2009 06:42 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:27 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki