Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Unable to start new threads on forum.
Unable to start new threads on forum.
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd January 2017, 01:11 PM   #1
OlegSh is offline OlegSh
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Unable to start new threads on forum.
Default Unable to start new threads on forum.

I seems to be unable to start new threads anywhere on the forum. Whenever I try it, after some seconds an empty page with "Manage attachments" button at the top shows up. This behavior is the same on Google Chrome and Firefox with minor differences. Posting replies to existing threads works.

May be someone has an idea if the problem is on my side or at the diyaudio server?

Regards,
Oleg

Last edited by OlegSh; 22nd January 2017 at 01:50 PM.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 01:53 PM   #2
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Unable to start new threads on forum.


Question moved to its own thread.

Hmmm... I've just tried starting a thread with Edge and it was OK. Maybe some FF or Chrome users could see if they can duplicate what you are seeing.

Have you tried a full clean up of both temp files and temp internet files ? Sometimes odd things happen if the cache is corrupt.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 01:57 PM   #3
pinkmouse is offline pinkmouse  Europe
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Rotherham, England
Unable to start new threads on forum.
FF and Safari fine. Don't have Chrome.
__________________
“One of the poets, whose name I cannot recall, has a passage, which I am unable at the moment to remember, in one of his works, which for the time being has slipped my mind, which hits off admirably this age-old situation.”
― PG Wodehouse
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:09 PM   #4
OlegSh is offline OlegSh
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Unable to start new threads on forum.
I have the same problem in Firefox. I am on Linux. The problem seems to be with wysiwyg editor on the "New Thread" page. At least this is what I suspect. Whenever wysiwyg editor loads the browser silently forwards to the web address starting with "http://wysiwyg...." etc. and this is where "Manage Attachments" button shows up. I found this using firefox. Chrome does not show such info.

Is there a way to disable the wysiwyg editor and just have a simpler version of it?
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:16 PM   #5
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Unable to start new threads on forum.
Anything here (in your user control panel)
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (143.6 KB, 51 views)
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:18 PM   #6
OlegSh is offline OlegSh
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Unable to start new threads on forum.
Tried simpler editor (changed my account preferences) with no success. Both, firefox and chrome are affected. I'm now trying it from the other computer.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:22 PM   #7
OlegSh is offline OlegSh
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Unable to start new threads on forum.
Just tried it on Windows 10 using Edge. Same problem. I guess it is something in my accounts preferences but what?
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:24 PM   #8
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Unable to start new threads on forum.
That's weird.

I can't think of anything that would cause this, and all I can suggest is you carefully go through all the options in the user CP and see if anything stands out.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:25 PM   #9
OlegSh is offline OlegSh
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany
Unable to start new threads on forum.
I'll do it right now.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2017, 02:29 PM   #10
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Unable to start new threads on forum.
I can't see anything in the profile settings when I check mine.

This might sound nuts but try resetting your router (pull the plug) and do a disk and browser cleanup.
  Reply With Quote

Reply


Unable to start new threads on forum.Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to access messages, post threads etc. marcus11 Forum Problems 7 20th January 2015 07:51 PM
Onus and bonus when you open threads and offer amplifiers to forum folks build destroyer X Everything Else 5 17th May 2010 09:42 PM
Site not updating threads - Tubes forum ray_moth Forum Problems 1 7th April 2010 04:54 AM
Condensing forum threads EDUM Forum Problems 11 20th November 2003 06:55 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:51 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 14.29%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2020 diyAudio
Wiki