Go Back   Home > Forums > > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Elekit News and products from Elekit

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 1st February 2020, 05:53 PM   #1
Kyngfish is offline Kyngfish  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Portland Oregon
Distortion in channel 8600
Default Distortion in channel 8600

A few weeks ago I had an issue where my right channel was sounding weak so I pulled out the board and reflowed the solder in the amp tube socket and the problem seemed gone. This week i started getting some distortion and now again some weakness in the same channel. Iíve switched tubes and wires and itís always the same side so itís gotta be something with the board. Hoping for pointers here.
  Reply With Quote
Old 1st February 2020, 08:46 PM   #2
vkung is offline vkung  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Vancouver BC Canada
can you send me the reference voltages ?
  Reply With Quote
Old 1st February 2020, 10:03 PM   #3
Kyngfish is offline Kyngfish  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Portland Oregon
Distortion in channel 8600
Sure. Does the amp need to be on or off to test voltages?
  Reply With Quote
Old 2nd February 2020, 04:43 AM   #4
vkung is offline vkung  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Vancouver BC Canada
all tubes are installed to measure the voltages as per the manual.
  Reply With Quote
Old 2nd February 2020, 04:49 AM   #5
Kyngfish is offline Kyngfish  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Portland Oregon
Distortion in channel 8600
Hi victor. Thanks for following up. I finally chased it down to a loose connection. Whew.
  Reply With Quote
Old 3rd February 2020, 04:06 AM   #6
vkung is offline vkung  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Vancouver BC Canada
THAT IS GOOD .. ANY QUESTION PLEASE LET ME KNOW
  Reply With Quote

Reply


Distortion in channel 8600Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TU-8600 build- the mystery of no left channel arsmith60 Elekit 3 6th October 2017 11:38 AM
Distortion in 1 channel kingfisher Tubes / Valves 11 15th November 2014 04:54 PM
Channel Distortion sketchyphish Solid State 4 11th October 2012 05:02 PM
distortion in one channel randytsuch Chip Amps 1 3rd October 2003 07:25 PM
channel distortion sriegel Pass Labs 15 13th February 2002 06:23 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:28 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2020 diyAudio
Wiki