Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

TDA2030 Single Supply Problem
TDA2030 Single Supply Problem
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th June 2019, 09:04 PM   #11
TK2 is offline TK2
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Yup one problem Ray,, Bad cap,, I checked that thing about 10 times.. everything I tested it on said it was good.. Aaaaaarrgh!,,, So Changed the cap and found another problem.. Wrong Node. Eeeeek,, LOL Thank you for your help,,, Super appreciate it.
  Reply With Quote
Old 19th June 2019, 09:07 PM   #12
rayma is offline rayma  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by TK2 View Post
Yup one problem Ray,, Bad cap,, I checked that thing about 10 times.. everything I tested it on said it was good.. Aaaaaarrgh!,,, So Changed the cap and found another problem.. Wrong Node. Eeeeek,, LOL Thank you for your help,,, Super appreciate it.
Breadboards can be a real problem. The silk screen normally on pcbs is a real help.
  Reply With Quote
Old 19th June 2019, 09:07 PM   #13
TK2 is offline TK2
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Hi JM,, Yes,, Cap connected to the wrong end or node as Ray would put it.. along with a bad cap,, Circuit works great,, I just have to increase the supply voltage up tor around 20 volts from 15volts,, Circuit is clipping slightly when input signal is over . 5 volts.. Thank you for your Help.
  Reply With Quote

Reply


TDA2030 Single Supply ProblemHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
supply problem bunty Power Supplies 4 6th October 2013 02:56 AM
supply power problem captaincrazy Power Supplies 5 18th February 2013 02:52 PM
Faulty supply problem somejohndoe Power Supplies 62 20th January 2011 09:42 PM
UcD 180 Supply ST problem aluaudio Class D 0 6th April 2010 12:54 PM
Power supply problem Niila Tubes / Valves 6 12th April 2008 01:39 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:57 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 14.29%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2019 diyAudio
Wiki