Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Different amp  same trouble. Lm3886 can't get working
Different amp  same trouble. Lm3886 can't get working
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th November 2018, 07:56 AM   #51
quadfan66 is offline quadfan66  South Africa
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Port Elizabeth
Hello Hextejas I have built several of the circuitbasics amps and they work well. From you first pictures I noticed that you had c2 and c13 reversed. The description and picture showing components was unclear.
  Reply With Quote

Reply


Different amp  same trouble. Lm3886 can't get workingHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LM3886, Working but needs work. Alekk Chip Amps 4 27th July 2015 10:04 AM
trouble with BrianGT chipamp lm3886 tadakan Chip Amps 32 7th March 2013 06:37 PM
Balance LM3886 not working Ipanema Chip Amps 6 9th March 2006 02:20 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:49 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki