Go Back   Home > Forums > >

kicker kx800.1 - no sound
kicker kx800.1 - no sound
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools
Old 23rd November 2020, 07:22 PM   #1
udjinsh is offline udjinsh  Russian Federation
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Astrakhan
Default kicker kx800.1 - no sound

Hello! car amplifier kicker kx800.1 - turns on, there is no sound at the output. on coils L101, L201 - no squarewave. voltage across transistors Q22, Q23 - 16.2v.
help me please.

Last edited by udjinsh; 24th November 2020 at 09:15 AM.
  Reply With Quote
Old 24th November 2020, 08:15 AM   #2
udjinsh is offline udjinsh  Russian Federation
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Astrakhan
photo amp.
Attached Images
File Type: jpg 20201124_120535.jpg (224.0 KB, 35 views)
File Type: jpg 20201124_120555.jpg (220.8 KB, 34 views)
  Reply With Quote
Old 24th November 2020, 11:54 AM   #3
udjinsh is offline udjinsh  Russian Federation
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Astrakhan
Default kx800.1 power on - but no sound.

hot d201, d202
ic10 TL072C - no audio on 1 and 7 pin. on 2,3,5,6 pins audio is
if delete ic10, a there are impulses on l101, l201. I changed the ic to a new one, there is no sound at the output, the pulses on l101, l201 disappear.
Attached Images
File Type: jpg 20201124_153522.jpg (287.3 KB, 28 views)
File Type: jpg 20201124_153443.jpg (158.6 KB, 28 views)
  Reply With Quote
Old 24th November 2020, 03:53 PM   #4
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
PapaZBill is the only person here with the documentation to help with these newer kicker amps. PM him if he doesn't see your thread.
__________________
Anyone who purchased the repair tutorial, email me (babin_perry@yahoo.com) if you want to download the latest version.
  Reply With Quote
Old 25th November 2020, 01:43 PM   #5
PapaZBill is offline PapaZBill  United States
diyAudio Member
 
PapaZBill's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Yale, Oklahoma
Check ZD3(+12v),ZD4(+24v),ZD5(+12v). If the voltages aren't right C44,C46 or C47-100nf has failed.
__________________
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke
  Reply With Quote
Old 25th November 2020, 02:45 PM   #6
udjinsh is offline udjinsh  Russian Federation
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2020
Location: Astrakhan
Default kx800.1 power on - but no sound.

thank you! zd3 5.4v, c46 - dead.
  Reply to this post

Reply


kicker kx800.1 - no soundHide this!Advertise here!
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kicker kx800.4 opamp board help rhempz01 Car Audio 31 31st July 2018 01:02 AM
Kicker KX800.4 static Deadly Sones Car Audio 35 14th February 2017 03:39 AM
Kicker KX800.2 crazyboi311 Car Audio 27 23rd May 2015 04:17 AM
kicker kx800.4 stuck in protect mode ivkata Car Audio 4 15th December 2011 02:28 AM
kicker kx800.4 with bad irfz46n on the psu suitable replacement wanted ivkata Car Audio 2 20th January 2011 01:40 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:37 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 14.29%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2021 diyAudio
Wiki