Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

TARAMPS HD8000
TARAMPS HD8000
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th September 2019, 04:00 PM   #11
Albis2985 is offline Albis2985  Panama
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2019
Good morning David, yesterday I realized what you told me and one of the output inductors had a false contact now the amplifier is not going to protect, thanks for your help, I just need to try a battery bank to see how it behaves because With the source I have it is not so good to test and yesterday the test began to flash the blue LED that if I remember in the manual it indicates that the battery is low, correct me if I am wrong
  Reply With Quote
Old 10th September 2019, 04:43 PM   #12
barber02 is offline barber02  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Georgia
I had one do the same thing to me a few weeks back with good supply voltage. It had low output. Mine turned out to be a shorted diode mounted close to one of the output transistors. This one was blinking, not completely going on and off, but blinking none the less even at idle.

Now having said all of that, if the blue LED dims under a heavy load then supply voltage/current could be the issue.

David

Last edited by barber02; 10th September 2019 at 04:47 PM.
  Reply With Quote
Old 10th September 2019, 04:54 PM   #13
Albis2985 is offline Albis2985  Panama
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2019
Well, in my case, it flashes after increasing the volume and consumption, but the amplifier still sounds only that the LED flashes, I will test with a battery bank and tell you how it went.
Regards
  Reply With Quote
Old 16th September 2019, 04:50 PM   #14
Albis2985 is offline Albis2985  Panama
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2019
Good morning David, the test with the amplifier was satisfactory, it was the coil of the output with false contact that made the amplifier protect itself thanks for your support.

Regards
  Reply With Quote

Reply


TARAMPS HD8000Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Taramps hd8000. 1 output section help. rhempz01 Car Audio 10 24th May 2019 12:56 AM
DSPIC33F1010 for 14.2KW TARAMPS nonprof Car Audio 2 4th July 2018 12:54 AM
Taramps 50K dbr Jason Smith 616 Car Audio 0 25th February 2018 12:41 AM
Taramps HD6500 jlind54 Car Audio 27 10th April 2017 05:33 PM
taramps ta2700 megael9 Car Audio 25 29th August 2011 04:00 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:53 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2019 diyAudio
Wiki