Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

DD Z2B Stuck in protect
DD Z2B Stuck in protect
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th July 2019, 02:52 AM   #21
Bills amps is offline Bills amps  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2014
Okay back to this thing. I have pulled the outputs out again. Replaced the IR2184 and still no drive on the gates Low or high side. But it is not in protect. All four of the fets that i had installed are all still good(one per Bank).
  Reply With Quote
Old 6th July 2019, 08:40 AM   #22
Bertje is offline Bertje  Netherlands
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Holland
I had a missing +12V from L7812 (connected to the TC4452 drivers) and output from IR2184 is ok?
__________________
www.12vhifi.nl all about car audio & Hybrid Audio Technologies Netherlands & Belgium
  Reply With Quote
Old 6th July 2019, 10:31 AM   #23
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do you have drive signal reaching the IC?
__________________
Anyone who purchased the repair tutorial, email me (babin_perry@yahoo.com) if you want to download the latest version.
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 04:50 PM   #24
Bills amps is offline Bills amps  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2014
I will check for the 12v. And i dont have any drive from the driver board. I changed the Ir2184 ic.
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 04:54 PM   #25
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
Do you have drive reaching the input to the IC?
__________________
Anyone who purchased the repair tutorial, email me (babin_perry@yahoo.com) if you want to download the latest version.
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 05:27 PM   #26
Bills amps is offline Bills amps  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Perry Babin View Post
Do you have drive reaching the input to the IC?
Not sure what you are asking? I am not sending any audio at the moment if that is the question.
Should I? Does it take some audio to turn on the drive wave?
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 05:32 PM   #27
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
If the amp won't oscillate, it could be that it requires a bit of signal to get it started, then it will oscillate at normal operating frequency (assuming that the circuit is complete, outputs in the amp, etc). If it still refuses to oscillate or if the amp circuit is incomplete, the input will allow you to test some parts of the circuit.
__________________
Anyone who purchased the repair tutorial, email me (babin_perry@yahoo.com) if you want to download the latest version.
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 06:48 PM   #28
Bills amps is offline Bills amps  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2014
I put the fets back in. One per bank and the amps goes back into protect.
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 06:50 PM   #29
Bills amps is offline Bills amps  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2014
I am missing something somewhere. Frustrated....
  Reply With Quote
Old 7th July 2019, 06:59 PM   #30
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
It's generally best to confirm that you have good drive to the outputs before you install them. The exception is for amps that will produce drive with no rail voltage. Then you remove the rectifiers.

I'd suggest that you remove the outputs and get signal to them before testing with the outputs in the circuit.
__________________
Anyone who purchased the repair tutorial, email me (babin_perry@yahoo.com) if you want to download the latest version.
  Reply With Quote

Reply


DD Z2B Stuck in protectHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anthem MRX 300 av receiver stuck in protect. Need help. TommyVinegar Solid State 7 12th March 2019 02:45 PM
monoblock amp stuck in protect... mixalos spl Car Audio 23 31st January 2017 08:26 AM
300/2 Stuck in Protect jlind54 Car Audio 15 26th July 2014 05:37 PM
Samson Servo 550 stuck in protect...help! freestuffrocks Solid State 0 7th April 2012 07:18 AM
TL494 stuck in protect Clipped Car Audio 13 4th March 2008 04:45 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:34 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 14.29%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2019 diyAudio
Wiki