Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

JL audio 500/1v2 power supply problems.
JL audio 500/1v2 power supply problems.
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd January 2019, 08:55 PM   #21
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
I removed one from the amplifier with the regulated voltage problem for now. And rewound the torrid. With 28gauge 8 strands at the same length as what came off the spool. Wound it up I think the OEM wire is 30gauge. And when it was wound the tester reads .4mH
  Reply With Quote
Old 23rd January 2019, 01:53 AM   #22
Perry Babin is offline Perry Babin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Louisiana
40uH is about what I've found, checking them. If you wound with the same number of turns and got the cores tightly back together, it's likely OK.
  Reply With Quote
Old 23rd January 2019, 02:32 AM   #23
rhempz01 is offline rhempz01  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Milford Delaware
Yes, i wound identical and fit back it the ferrite core i taped it back up. The amp is working fine. I used it in the the other amplifier. Thanks for the help perry.
  Reply With Quote

Reply


JL audio 500/1v2 power supply problems.Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a75 power supply problems dinu Pass Labs 97 10th October 2006 06:45 PM
Power supply problems Devius Power Supplies 8 2nd July 2006 03:17 AM
Audio Electronics Supply AE-1 problems 240z4u Tubes / Valves 6 10th December 2004 11:05 PM
problems with my power supply Pablo Solid State 10 4th June 2004 01:02 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:05 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2019 diyAudio
Wiki