Rockford 800.2

One channel is pulling current mostly irf9640 0.1 ohm resistor is have 6.8 millions. On one resistor when I remove that mosfet other resistor now having 6.8 to 7 milliohms. I removed all 9640 except one and this mosfet resistor also having same value. Other side channel only has 0.2milliohm. Bias pot turned all to anti clock side.
 
See attached.

List which FETs are now out of the circuit and which FET has high current across it's 0.1 ohm resistor with the bias fully CCW.


Out of circuit fets
Q215 Q214 Q212 Q211

Q220 Q219 Q217 Q216


Current across 0.1 resistors

Q213. 5.7mV

Q218. 5.7mV


Q315. 1.2mV
Q314. 2.3mV

Q313. 1.0mg
Q312. 1.1mV
Q311. 1.2mV
Q320. 0.5mV

Q319. 4.1mV
Q318. 0.6mV
Q317. 0.8mV
Q316. 0.6mV
 
Q319 or it's gate or source resistors appear defective.


I removed the fet. But the amp still trying to pull current. Other channel still showing 6.4mV across Q213 and Q218 source resistors.



After removing that fet causing high current across resistor and few more gets. I am having balanced current draw on left and right side fets. But the amp still trying to pull current
 
He is asking what the voltage is now across the source resistor for the fet you pulled out (Q319)

The 300 series parts are marked on the board for example R301,R355 ect if you look at the silk screen printing on the board 1 channel all the resistors diodes ect are marked 3xx and the other channel are marked 2xx
 
He is asking what the voltage is now across the source resistor for the fet you pulled out (Q319)

The 300 series parts are marked on the board for example R301,R355 ect if you look at the silk screen printing on the board 1 channel all the resistors diodes ect are marked 3xx and the other channel are marked 2xx
Thank you for explaining. I was so dumb lol