Not exactly sure if this is the right place... but Magnavox Help?

Status
This old topic is closed. If you want to reopen this topic, contact a moderator using the "Report Post" button.
Hi everybody, I never posted in this section of the forum (Im usually in the Video forum), not sure if this is the appropriate place to post - but maybe someone here can help me out, or point me to another forum that could help.

Yesterday I picked up a Magnavox MFX 450 5.1 channel receiver (with some crappy sattelite speakers) for around $20 at an auction. Sold as it, the thing would go to standby right after it powered up.

Got past that - it turns out it needs speakers plugged in or else it shuts it self off.

Everything seems to work perfect, tunes into stations in stereo, I can adjust anything, display perfect, detects ammount of digital channels coming from the computer, etc, etc, etc... but - NO SOUND OUTPUT. Not on the headphones or all the channels... Usually these receivers "click" after a couple of seconds of powering up, turning on the speakers. This one doesnt. It clicks immediately (probably for something else).

On any volume, the amp itself, and its heatsink doesnt warm up at all, so Im guessing the amp is off while the rest of the unit is on...

The thing is - looks like Im not the only one with this problem

Ebay Item:5776901066

Same model, found it the same day, in my area, Same Problem!???

Emailed the seller - no idea why it doesnt work. Called Magnavox - No idea too... they suggested a repair center in my area :( ...

Hoping that someone here can shed some light on this...
Any comments/suggestions/tips/help/support appreciated greatly,

Cheers,
Alex
 
Status
This old topic is closed. If you want to reopen this topic, contact a moderator using the "Report Post" button.