Full Music 300B solid plate sound fine ? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Tubes / Valves

Tubes / Valves All about our sweet vacuum tubes :) Threads about Musical Instrument Amps of all kinds should be in the Instruments & Amps forum

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd July 2012, 11:02 PM   #1
aldovan is offline aldovan  Brazil
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Curitiba
Default Full Music 300B solid plate sound fine ?

Friends

I have interest in get a pair of Full Music 300B solid plate.
Anyone have experience with this tube ? The sound is equilibrate ?
Have good bass and nice mids ?

Thanks,

Aldovan
  Reply With Quote
Old 4th July 2012, 09:17 PM   #2
diyAudio Member
 
FullRangeMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Brazil
PM sent
__________________
>Never go to a psychiatrist, adopt a cat or dog from the streets. On the streets pets live only two years average.
  Reply With Quote
Old 5th July 2012, 04:31 PM   #3
kevinkr is offline kevinkr  United States
diyAudio Moderator
 
kevinkr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Boston, Massachusetts
Blog Entries: 6
They seem OK to me. Retrofitted to at least one of my amplifier designs where they worked fine, and have continued to do so for over a year.. (PP 300B monos now owned by a third party) Have heard in several other amps as well. These are actually made and marketed by TJ out of Tianjian China, and is good quality stuff..
__________________
"Extraordinary claims require extraordinary evidence." - Carl Sagan
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound > crank the gain > sound pops on and works fine. What causes this?? thefunkybeat Solid State 11 25th May 2012 07:15 PM
Electrolytics sound fine bigwill Multi-Way 176 11th March 2012 11:15 PM
Full Music TJ Mesh Plate 300b Tube rodge827 Swap Meet 6 27th September 2011 03:16 AM
FIne Music Sydney plbplb Introductions 4 27th March 2011 02:00 AM
JE Labs 300b round 5. MUSIC!! MUSIC!! TubeHound Tubes / Valves 14 11th January 2003 12:02 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:23 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2