Fatman I tube Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Tubes / Valves

Tubes / Valves All about our sweet vacuum tubes :) Threads about Musical Instrument Amps of all kinds should be in the Instruments & Amps forum

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th April 2011, 08:51 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2008
Default Fatman I tube Problem

I have a problem with a Fatman I Tube. I is only working on one Channel, and has heavy distortion. When i use the headphone socket, both channels work but again with heavy distortion. where should i start to narrow the problem down. thanks for your help Keith
  Reply With Quote
Old 26th April 2011, 05:58 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2008
Is this small hybrid amp? Try to replace vacuum tube first.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fatman? peterbrorsson Full Range 6 22nd September 2007 08:57 PM
Paia Fatman Pot replacements arjun Instruments and Amps 4 20th March 2005 10:23 PM
Tube compressor problem! coony Tubes / Valves 7 1st February 2005 08:08 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:21 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2