Peavey Valveking 100- static sound during warm-up - Page 9 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Tubes / Valves

Tubes / Valves All about our sweet vacuum tubes :) Threads about Musical Instrument Amps of all kinds should be in the Instruments & Amps forum

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th December 2010, 03:16 PM   #81
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2010
Long time no see guys. Check it out, when I check the voltage at the three pins that go from the output pcb to the OT, no fluctuating. When I check the wires from the OT to the output jack section, fluctutation(during crackling). Bad OT??
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Peavey Valveking 112 Combo SCHEMATIC vangelis Instruments and Amps 7 13th July 2010 03:09 PM
Help me fix my MTX 1000D, no sound, just static hakentt Car Audio 13 30th October 2009 04:33 AM
Static like hissing sound eminating from power amp. Brit01 Solid State 16 8th November 2008 01:17 PM
Should the sound be warm or cold? michaelpage26 Multi-Way 14 31st December 2005 08:39 PM
Static in my screen make sound in my speakers :( Guss Everything Else 4 7th March 2004 11:21 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:51 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2