Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Tubes / Valves

Tubes / Valves All about our sweet vacuum tubes :) Threads about Musical Instrument Amps of all kinds should be in the Instruments & Amps forum

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th January 2009, 04:02 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2007
Default Aikido Diagnostic

Hey all,

I finished building my aikido (6MG8) pre/headphone but need some help.
Basically, it powers up fine, but almost no sound. I have removed volume and selector to try to simplify but no luck.

Can someone help with known/expected values I can check on JB board? Any info I can provide please let me know.

thanks in advance,
pathmark
  Reply With Quote
Old 26th January 2009, 05:42 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Zürich
Hi Pathmark

Some pictures would help the troubleshooting process! Diyaudio doesn't allow large images to be attached, so I suggest that you use some site (or Picasa) to post the pictures and then just put the link here.

A first question: what is it what you are getting out of the preamp? Music, humm, buzz?
__________________
my surname is indeed 'de Best': neither misspelling nor snobbism! Ask SY!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hum diagnostic assistance? weinstro Solid State 0 31st March 2009 10:13 PM
Use 9 pin Aikido PCB kit or buy 8 pin ? Renron Tubes / Valves 6 25th November 2007 04:52 PM
New PSU for Aikido? cbutterworth Tubes / Valves 5 6th September 2007 01:03 AM
Aikido PSU help cbutterworth Tubes / Valves 48 13th October 2006 07:54 PM
Need a little diagnostic help disgruntled Subwoofers 1 20th June 2006 04:22 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:59 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2