Go Back   Home > Forums > > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Tubelab Discussion and support of Tubelab products, prototypes and experiments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th August 2014, 11:04 AM   #1
murshabat is offline murshabat  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Default zero filament voltage at output

Hi. This is my first tubelab se build. I am building the tubelab se for 45 output tubes. After assembling the board, I measure zero volts at the output filament. How can I check to find out where the problem is?
  Reply With Quote

Reply


zero filament voltage at outputHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filament voltage ? shif Tubes / Valves 26 18th July 2017 10:37 PM
filament voltage question chopchip Tubes / Valves 4 18th June 2010 12:33 AM
Filament Voltage vs. Hum mashaffer Tubes / Valves 6 3rd February 2008 09:13 AM
6sn7gtb Filament Voltage kusojiji Tubes / Valves 22 5th July 2005 12:45 AM
Filament voltage of PP2A3 jim Tubes / Valves 4 15th June 2004 02:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:34 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki