Go Back   Home > Forums > > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Tubelab Discussion and support of Tubelab products, prototypes and experiments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18th January 2014, 02:45 PM   #11
cddeluca is offline cddeluca  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2009
sesebe

Thanks but I don't think so - as I said in my post I recapped the entire board with no change.
  Reply With Quote
Old 9th February 2014, 06:30 PM   #12
cddeluca is offline cddeluca  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2009
Thumbs up SOLUTION

Cathode bias capacitor; swapped out both just because.
Thanks for the help.
Charlie
  Reply With Quote

Reply


SSE Noise Problem - Help?Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSE possible transformer problem. a95sonoma Tubelab 24 16th May 2012 03:31 AM
possible problem with sse royd55 Tubelab 1 19th July 2010 03:16 PM
Auricaps in SSE and SSE as a guitar amp. DanP Tubelab 5 12th July 2010 09:20 AM
possible problem with my sse royd55 Tubelab 4 1st March 2010 04:15 PM
Noise Problem. raveenvijendren Solid State 0 14th November 2005 06:03 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:35 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki