Bad TSE Input Tube? - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Commercial Sector > Vendor Forums > Tubelab

Tubelab Discussion and support of Tubelab products, prototypes and experiments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th October 2011, 02:55 AM   #11
diyAudio Member
 
tubelab.com's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: West Virginia panhandle
Quote:
or are they in acceptable range with not having the MOSFETs installed?
They are good. My measurements were made on a lower powered board using 45 tubes.
__________________
Too much power is almost enough! Turn it up till it explodes - then back up just a little.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crinkly tube getter Is this bad? Pyre Tubes / Valves 7 28th February 2014 12:02 AM
Little help needed / do I have a bad tube or really good tube? JHelms Tubes / Valves 15 25th February 2011 03:13 PM
Crate GX-80 Bad Input achipola Instruments and Amps 0 2nd November 2008 10:48 PM
Tube flashes on tester... Bad ? ThSpeakerDude88 Tubes / Valves 14 11th January 2008 02:09 PM
Bad tube? jogas Tubes / Valves 13 8th May 2005 06:32 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:09 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2