FS Adcom GFA-565 NotWorking - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Commercial Sector > Swap Meet

Swap Meet Sell your stuff here, who knows, some other fanatic might be interested!

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd October 2012, 07:31 PM   #1
sjack2 is offline sjack2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2009
Default FS Adcom GFA-565 NotWorking

I have 1 only Adcom Gfa-565 in good physical condition but does not power up.
Will make good repair or mod project.Please email with any questions?Have some
pics I can email .Thanks Steve
Attached Images
File Type: jpg Ireland 2012 342.jpg (603.9 KB, 151 views)
  Reply With Quote
Old 23rd October 2012, 11:08 PM   #2
john65b is offline john65b  United States
diyAudio Member
 
john65b's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago
PM sent
__________________
All right, but apart from the sanitation, medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh water system and public health, what have the Romans ever done for us? Life of Brian
  Reply With Quote
Old 24th October 2012, 09:46 PM   #3
sjack2 is offline sjack2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2009
Default FS Adcom GFA-565 not working

1 Adcom GFA- 565 mono amp will not power up. 190.000 shipped lower 48
  Reply With Quote
Old 25th October 2012, 08:30 PM   #4
sjack2 is offline sjack2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2009
Default FS Adcom GFA-565 not working

Make me some offers, it got to go !!!
  Reply With Quote
Old 26th October 2012, 09:01 PM   #5
sjack2 is offline sjack2  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2009
Sold!!!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adcom gfa 565 problem Bablo Solid State 28 29th April 2012 02:45 PM
Adcom GFA-565 sourceoneaudio Solid State 11 13th July 2011 12:43 PM
Yet another Adcom GFA-565 problem Lockport Solid State 30 24th July 2009 03:42 AM
adcom gfa 565 looking for references marcfretter Solid State 1 5th May 2009 07:58 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:50 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2