working sub schematic - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Subwoofers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th November 2005, 01:18 PM   #1
diyAudio Member
 
steven344's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: ohio
Default working sub schematic

I found this in a magazine and works pretty good,It might be possible to improve it,Any thoughts welcome
Attached Images
File Type: jpg sub.jpg (57.7 KB, 272 views)
  Reply With Quote
Old 27th November 2005, 06:19 PM   #2
AndrewT is offline AndrewT  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Scottish Borders
Hi,
works pretty good or looks pretty good? Neither!

Keep searching.
__________________
regards Andrew T.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
T amp not working, Help please ccereda Class D 5 16th January 2007 05:45 PM
This amp. is not working!!! covik Car Audio 7 24th November 2006 04:59 PM
WTB Krell KSA Mk2- working or non working Jozua Swap Meet 0 20th March 2006 12:14 PM
A line preamp schematic working with 12V PS. beppe61 Solid State 6 6th March 2006 04:10 PM
Jbl Amp Not Working bowdown Solid State 4 8th April 2005 01:29 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:38 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2