Hypex HS200 problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Subwoofers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th February 2005, 09:16 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Farnborough
Default Hypex HS200 problem

I recently bought a 2nd hand Hypex HS200 with a Shiva III to build a subwoofer (http://matthew.augier.info/index.php?album=/DIY/STS_II) from a guy who I trust to be honest. Got to the stage today where I wanted to test, connected it all-together and nothing. Everything is connected as it should be (green euroblock + to shiva+>+ and same with - side. But not a bean out of it. When the panel powers on in standby mode the light is yellow, and when sub sounds cut in it goes green as expected. So I tried another driver (8-ohm direct connect bsb-12) still nothing, which makes me think something is wrong.

My connection is only mono and the panel has stereo in, I tried left/right which made no difference, does it need a y-adapter?

Something else wrong? Any advice welcome, I want to get this baby rocking (yes it's a svs clone, and I'm just waiting for the to grill)
  Reply With Quote
Old 2nd March 2005, 05:57 AM   #2
simon5 is offline simon5  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Québec, Québec
Tried to email Adire Audio on this?

Did you checked the Shiva III on another amplifier?
__________________
DIYaudio for President !
  Reply With Quote
Old 2nd March 2005, 01:40 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Farnborough
I've tried another driver ont eh panel, so same thing. It does look possibly like a dry joint now, it's being investigated further.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hypex HS200 Amp harvardian Multi-Way 1 23rd November 2009 10:21 PM
Hypex UcD 180AD + signal wires, Power Supply ST, Hypex Transformer TR100A c10h12n2 Swap Meet 7 7th July 2007 04:55 PM
Hypex HS200 plan, take out signal after preamp awagner Solid State 1 2nd November 2004 09:23 AM
FS or FT: Hypex HS200 plate amp Al Garay Swap Meet 2 22nd July 2004 08:27 PM
help with Hypex HS200 and new sub Al Garay Multi-Way 7 18th December 2003 05:18 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:03 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2