Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Subwoofers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th December 2013, 10:08 PM   #1
othater is offline othater  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: California
Default JVC SP-PWM606 subwoofer help

This is a older home entertainment system. The subwoofer has stopped working but the surround speakers are working fine. I don't visually see any burnt spots on the circuit board and I tested the two fuses which were tested good. Need help locating a schematic or help with troubleshooting. Thank you for the help.
  Reply With Quote
Old 4th January 2014, 07:37 PM   #2
othater is offline othater  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: California
Bump.. can anyone help with a direction on troubleshooting?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cheap JVC subwoofer mod scott17 Subwoofers 1 29th April 2013 12:49 AM
tri amping a jvc sp-555wd atnil Multi-Way 17 28th October 2010 07:29 PM
JVC Subwoofer distorted Carlosraj Solid State 0 9th February 2010 10:50 AM
JVC 8" Subwoofer Driver form109 Subwoofers 0 19th December 2009 04:43 AM
Tweeking Trust SP 3600A subwoofer Frank_2001 Subwoofers 1 20th September 2005 04:55 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:51 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2