I need help with my set-up..... - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Subwoofers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th January 2010, 01:57 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Angry I need help with my set-up.....

I just recently bought 2 10" subs and a amp. I had a friend who knows how to install do it. It worked and played fo about 30 sec then thumped and went out.... No power to the amp at all. All of the fuses are good and all of the wiring is good. Touched a dc meter to the amp and its getting power, just the amp will not turn on. We plaugged the amp in my buddies car and it worked no problem.. What do you think is wrong with it?!!!? I hae tried absoluitly EVERYTHING and i cannot figure it out.
  Reply With Quote
Old 12th January 2010, 06:21 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2008
check your grounding... also put this up in car audio.
__________________
Bigger the better... unless you like peace and quiet...
But we can fix that too.
  Reply With Quote
Old 29th January 2010, 07:08 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Los Angeles
Yeah, put this in car audio.

Are you getting 12V? Not 8 or 9 or 11?

Are you getting 12V at the turn-on lead??? Maybe you have main power, but nothing is signaling the amp to actually turn on. That's what it sounds like to me.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTT: One set of F4 boards for one set of F3 boards KT Swap Meet 0 16th May 2008 03:49 PM
SET on a budget gingertube Tubes / Valves 4 7th October 2005 07:43 PM
Iron set for Paraglow (2A3) SET amplifier Alain Favret Swap Meet 1 19th March 2004 06:23 AM
Room set up Guss Multi-Way 1 20th July 2003 11:35 AM
How should I set this up? harukan99 Multi-Way 1 11th April 2001 06:08 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:06 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2