z-5300 sub pins - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Loudspeakers > Subwoofers

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Thread Tools Search this Thread
Old 18th December 2008, 01:18 AM   #1
diyAudio Member
Join Date: Dec 2008
Default z-5300 sub pins

I lost the control pod for the logitech z-5300. Does anyone know how to re-wire it so I can still use it? I have searched everywhere and this place seems to be where someone would know. Thanks for the help.
  Reply With Quote
Old 23rd October 2009, 04:22 AM   #2
diyAudio Member
Join Date: Oct 2009
Same problem here. Anyone? ***bump***
  Reply With Quote
Old 26th July 2011, 05:25 PM   #3
diyAudio Member
Join Date: Jul 2011
Originally Posted by Grime121 View Post
Same problem here. Anyone? ***bump***
I know this was like three years later but umm...

Z-5300 Without SoundTouch Remote - Page 2 - Logitech Forums
  Reply With Quote
Old 7th January 2012, 04:02 PM   #4
diyAudio Member
Join Date: Jan 2012
lol...same issue, got this 5300 given to me, sans the soundpad controller, just curious as to whether its worth it first of all, looks like a decent sub. Would like to set this up as an aux in another room w/ out the controller
  Reply With Quote
Old 20th April 2015, 06:33 PM   #5
diyAudio Member
Join Date: Jul 2006
Default Logitech Z-5300 without remote controller


Just keeping this thread alive. I just bought the base box for this system at Goodwill -- great price, $7. It's worth messing with to get it working. Massive heat sink tells me that it has some real power transistors inside.

Alas, I discovered that it will not work without that remote control unit, which strikes me as some notoriously bad engineering. What were they thinking? Since when do amps and speakers need remote controllers to work? Of course such peripheral things will get lost or broken over the years. That's either non-forward-thinking engineering, or planned obsolescence, both of which are technological obscenities.

Anyway, I shall also be fighting this good fight to get the thing working. I'll keep you posted.
  Reply With Quote


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LOGITECH Z-5300 Without Remote orexio Chip Amps 19 9th November 2014 03:00 AM
Logitec Z-5300 problems BLARGAG!!! Subwoofers 7 7th August 2009 12:02 PM
FS:Adcom GFA 555 and GFA 5300 trusound Swap Meet 0 13th December 2005 06:06 PM
old Pioneer sa-5300 Matt Neilson Solid State 10 8th April 2004 08:36 AM

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:26 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2