Destroyer x Amplifier...Dx amp...my amplifier - Page 605 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th April 2009, 08:32 AM   #6041
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Watch my board..there's an error..but you need a good image


to see that stuff...and preference is using transparency alike i did...and this is made after you finish you construction, because sometimes solder touches (producing shorts, interconnecting, connecting) the nearby copper lines.

regards,

Carlos
Attached Images
File Type: jpg short.jpg (75.2 KB, 282 views)
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 08:34 AM   #6042
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Observe the short using this image


a Higher quality.... only 1.5 Megabytes because this is my limit to upload to this site.

regards,

Carlos

.................................................. ......................

There are several types of inspection to be made into new assembled boards...parts values, parts position, ommited parts, wrongly way assembled parts, short circuits into tracks, ommitted wire connections, forgotten wire jumpers and etcetera.

.................................................. .......................

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 08:46 AM   #6043
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Zobel filter wire running under the board.


This happened while the thread was opened to suggestions!

My God!.... a lot of ideas.... different points of view...some wanted triangular ground, others framing ground, rectangular ground, star ground, ground grounding, ground grounded, and ground earthed...

The final result is that we left all those options into the board and we made that mess (I have asked Greg to do that..he is not guilty).

Grumpf!
Grrrrrrr!
Aaagh!
Bah!
Droooooooooogah!

Carlos
Attached Images
File Type: jpg zobel to ground.jpg (65.9 KB, 262 views)
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 09:14 AM   #6044
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Do you wanna a coffee?


Be my guess.

Brazilian home made Capuccino Coffee style:

Coffee, Cynamon, Chocolate, Sugar and Milk

regards,

Carlos

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 09:18 AM   #6045
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default We gonna have very hot weather today


awfull to assemble electronics this way.

I have a DHR Turbo do produce to my daugther...will be a hell to do this today.

regards,

Carlos

.................................................. .....................

The star you see at up and rigth side seems to be Vesper...or Venus.... not sure.

.................................................. .....................

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 11:37 AM   #6046
norazmi is offline norazmi  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Default Dx Amp

Hi Dx,

I got it, i`ll post new one with hi res image.

Regards,
Azmi.
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 04:00 PM   #6047
norazmi is offline norazmi  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Default Bias Check..

Hi DX,

Here is hi res 6.0mp with camera, i`m not sure this one will be ok, but please check it for me, i`ve tried power it on without output transistor because i would like to check the bias first, npn through leg b&e (1,3) and pnp b&e (1,3) but i think i`ve mistake by getting 22vdc both pnp and npn output trans.


http://60.48.69.81:90/~azmi/top.JPG
http://60.48.69.81:90/~azmi/bot.JPG

Regards,
Azmi
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 04:08 PM   #6048
norazmi is offline norazmi  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Here is the thumbnail.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 04:48 PM   #6049
norazmi is offline norazmi  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Testing at output got 0.02V, but still got problem with output transistor bias leg b&e(1&3).

but i`ll check it out slowly to find out where is the problem.

regards.
Azmi
  Reply With Quote
Old 30th April 2009, 04:57 PM   #6050
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Errors are normal... abnormal is not to make errors


the ones that do not assemble things do not have errors to worry about.... the ones that assemble will face them..for sure.

Have to check... there are mistakes..for sure.

regards,

Carlos
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:57 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2