a3i intermittently not working - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th October 2006, 01:04 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2006
Unhappy a3i intermittently not working

I own a cabridge audio A3i amplifier. I have had about 3-4 years of use out of this amp then one day it stopped working on both channels even though the power light was still on.

I checked everything was setup correctly and tried it again over the next few but no joy.

i then left it for about a month and tried it again and magically it was working, unfortunately about a month later it failed again.

Does anyone know what could be causing this?

I have limited repair experience at a component level but do know how to use an oscilloscope and multimeter and have access to both pieces of equipment.

Any help would be much appreciated as i would love to get my amp working again.

Cheers
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 66 Fender bassman tube guitar amp is cutting out intermittently and is making a bl signalpaths Tubes / Valves 6 8th June 2008 04:21 PM
UCD400s shut-off (or clip?) intermittently when the iron is in use at home jdec Class D 9 4th February 2008 01:20 PM
Cal Audio CL-2500 SSP mutes intermittently jbanneck Digital Source 0 8th November 2006 02:06 AM
AIWA cd player working intermittently. Marcio Cunha Digital Source 1 11th August 2006 04:46 AM
Amp intermittently blowing fuse at power up Saurav Tubes / Valves 11 10th January 2005 12:21 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:17 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2