AudioSector- off topic - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 31st March 2006, 10:40 PM   #11
diyAudio Moderator
 
pinkmouse's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chatham, England


Yes, can we stick to the topic please.
__________________
Rick: Oh Cliff / Sometimes it must be difficult not to feel as if / You really are a cliff / when fascists keep trying to push you over it! / Are they the lemmings / Or are you, Cliff? / Or are you Cliff?
  Reply With Quote
Old 31st March 2006, 10:41 PM   #12
jleaman is offline jleaman  Belgium
Banned
 
Join Date: Apr 2002
Send a message via AIM to jleaman
Quote:
Originally posted by pinkmouse


Yes, can we stick to the topic please.

HAH i was just about to say let's get back on topic. Sorry Peter.. Maybe pink mouse can create new thread about led's

Jase
  Reply With Quote
Old 31st March 2006, 11:58 PM   #13
karma is offline karma  Canada
diyAudio Member
 
karma's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: hamilton,ontario
peter im using industrial screws to fix the lid on the psu and i find
them a little tight. but if i go with a bigger size bit there loose.

is there anything i can put on the screw to help when turning them out?

oil is out it would stain the wood

thanks
Attached Images
File Type: jpg mvc-590s.jpg (35.3 KB, 342 views)
  Reply With Quote
Old 1st April 2006, 07:17 PM   #14
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: A bloke from Stoke
I've built a pair of PD Aleph 30's and one of them has started to go quiet after it gets warm. It turns out that one mosfet, (Q10) gets absolutely stinking hot, much hotter thah the others.
When I measure the voltages the others have about .33A across the source resistor, Q10s' source resistor is .48V. Measurements taken on the bench with the amp open and only a couple of minutes after switch on.
Can I balance the currents by changing the appropriate gate resistor (R32)?

Kev
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 10:26 PM   #15
karma is offline karma  Canada
diyAudio Member
 
karma's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: hamilton,ontario
peter do you have a spare TDA1543 ic i could buy i got static
damage transfering my dac over to the new case.

thanks.
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 10:34 PM   #16
diyAudio Member
 
Peter Daniel's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Toronto, Canada
Send a message via AIM to Peter Daniel
Yes, I have a lot of them. Send me an email.
__________________
www.audiosector.com
“Do something really well. See how much time it takes. It might be a product, a work of art, who knows? Then give it away cheaply, just because you feel that it should not cost so much, even if it took a lot of time and expensive materials to make it.” - JC
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 10:34 PM   #17
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2005
I am stupid! Aparantly I forgot how to count....

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 10:35 PM   #18
jleaman is offline jleaman  Belgium
Banned
 
Join Date: Apr 2002
Send a message via AIM to jleaman
Quote:
Originally posted by Destroyer OS.
I am stupid! Aparantly I forgot how to count....

Click the image to open in full size.

Count what ? :P
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 10:54 PM   #19
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: UK, bristol
how many caps were needed?
  Reply With Quote
Old 4th April 2006, 11:53 PM   #20
karma is offline karma  Canada
diyAudio Member
 
karma's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: hamilton,ontario
Quote:
Originally posted by Peter Daniel
Yes, I have a lot of them. Send me an email.

when you get the chance i just need your shipping adress.

thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fs: Audiosector Nos Dac r8833 Swap Meet 6 14th February 2009 02:59 AM
AudioSector NOS DAC $225 obo nodiak Swap Meet 2 8th November 2007 05:10 PM
Audiosector NOS Dac Darrell Morgan Digital Source 7 8th August 2007 02:55 AM
Using an SMPS with Audiosector kit alleycat Chip Amps 2 9th February 2007 10:55 AM
audiosector dac karma Chip Amps 3 7th December 2005 01:04 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:35 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2