QSC MX3000a schematic. Anyone? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Thread Tools Search this Thread
Old 29th March 2006, 02:43 PM   #1
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
Netlist's Avatar
Join Date: Jan 2003
Default QSC MX3000a schematic. Anyone?

Anyone happen to have a schematic of a QSC MX3000a?
The amp 'should' be fixed for the weekend so there is hardly time left to order it.


  Reply With Quote
Old 31st March 2006, 06:27 AM   #2
diyAudio Member
deflorator's Avatar
Join Date: Apr 2004
Location: Kharkov
Send a message via ICQ to deflorator
Default schematics

I have 3 pages from service manual with schematics
Please, contact me by e-mail

Please, remove [[[ and ]]] before mailing
I hate spam.

mx3000aa jpg„*714574
mx3000ab jpg„*338408
mx3000ac jpg„*343374
  Reply With Quote
Old 31st March 2006, 06:37 AM   #3
diyAudio Member
Workhorse's Avatar
Join Date: Dec 2004

Check this out:


K a n w a r
  Reply With Quote
Old 31st March 2006, 07:44 PM   #4
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
Netlist's Avatar
Join Date: Jan 2003
Thanks a lot to both of you. Meanwhile I was able to find the service manual as well.

  Reply With Quote
Old 30th September 2015, 11:10 PM   #5
diyAudio Member
Join Date: Sep 2012
I'm having a problem with a QSC MX3000A with a DC offset voltage on the - rail . Its reading -72 volts that's a DC offset of 32 volts as the rails should read -+44 volts respectively . I found a zenor in the circuit that may be the problem but I checked it and it checked good altho still could be bad as I have seen that problem before., There is also a voltage regulator in there as well. So ether or both could be culprit. If anyone has any info of what may be the cause....Please let me know . The problem is on that board as I turned the A&B ch boards over and the problem moved from ch B to ch A.
  Reply With Quote


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
looking for a pre-amp schematic steamPunk Tubes / Valves 3 3rd August 2008 01:49 PM
DBX 500 schematic d3imlay Solid State 0 2nd August 2008 05:12 PM
Need bat vk-200 schematic krezov Solid State 1 24th January 2008 08:05 PM
F3 schematic kenev Pass Labs 2 24th January 2008 03:24 PM
SVP-PRO schematic surfer156 Tubes / Valves 3 17th July 2007 02:28 PM

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:16 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2