Denon AVR-1602 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd February 2006, 07:23 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Ontario
Angry Denon AVR-1602

I just got this amplifier from a friend. Said it was hurt by a karioke machine. Anyway, the display doesnt seem to work. When powerd on the On/Stand By LED will flash and all the other LED's work but nothing shows up on the display.

I don't get any audio or video because for all I know it could be in it's setup and I can't see it. I already reset the unit by holding the A and B speaker buttons in and pluging the power in.

If anyone has any advice of what I could try, I would appreciate it. Thank you.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tad 1602 hornloading kartsmart Multi-Way 10 10th October 2012 06:55 PM
Help on QSC PLX 1602 minniew Solid State 2 7th December 2007 12:54 PM
Need Help Fixing Denon AVR-1602 bludytiger Solid State 3 4th February 2006 04:41 PM
Repairing Denon AVR-1602 Brannigan Solid State 26 1st November 2005 01:41 AM
ok one more time tad 1602 kartsmart Multi-Way 17 18th June 2005 04:12 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:33 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2