Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 31st December 2005, 01:08 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: ATL Metro
Default Onkyo TX866 Presets

Message from a Noob--

Have the above, a hand-me-down from my father many years back. The problem is, when I store radio presets on top of the original ones my father had set, they stay for a while, then revert back to my father's.

What can I do to remedy this? Any help would be appreciated. I love the sound of the unit, this is just a small detail that irks me.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clarion 2 yellow wires = no presets memory?? metaverse Car Audio 1 15th January 2009 08:30 PM
Onkyo TX-930 mplehning Solid State 11 17th May 2008 11:07 PM
Onkyo DX 330 needs help phhphd Digital Source 0 27th March 2008 03:36 PM
Onkyo TX-18 hardcore_bmxer1 Solid State 1 16th October 2006 02:18 AM
Onkyo M 508 beks Solid State 18 31st May 2004 07:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:21 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2