Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th March 2005, 06:10 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Leigh (Just outside Manchester)
Default Pioneer sa 9900

I have a pioneer sa9900 amp which has started making a faint rustling noise in the left channel - after a while the protection circuit trips. If I switch it off and wait a while it works okay, then the cycle repeats itself

Does anyone have any idea what this can be - I've got the service manual but don't know what the problem is?
  Reply With Quote
Old 15th April 2005, 06:52 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: texas
noisy diff amp, probably 2sa725, replace them.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sansui TU-9900 schematic Acoustat Solid State 2 4th March 2009 03:14 PM
Pioneer SA 9900 David Robert Solid State 5 8th February 2007 04:27 PM
Sansui TU-9900 AMV8 Solid State 3 23rd January 2007 09:36 PM
8530k00+9900? illbatting Multi-Way 4 25th September 2006 12:21 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:28 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2