diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Solid State (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/)
-   -   QSC Amp Problem (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/54290-qsc-amp-problem.html)

mixmonster 27th March 2005 08:29 AM

QSC Amp Problem
 
Sorry, (Correction): QSC RMX 2450

Workhorse 27th March 2005 02:06 PM

Hi
 
what is the type of problem do you have with Pat Quilter's amplifier.:D

Bill Fitzpatrick 27th March 2005 06:18 PM

We don't need that information. I can diagnose the problem with out knowing the symptoms.

It'll take a while though . . .

mixmonster 29th March 2005 05:30 AM

QSC Problem Update!!!
 
Sorry folks,
It appeared it didnít display the original message: Anyway the problem is with a QSC RMX 2450 amp basically the amp is operating normally and without problem, then it will suddenly blow the fuse in the AC plug regardless of whether there is anything going thru the amp. There seems to be no pattern to it as it will go for several weeks without problem then it will pop several fuses one after another for no apparent reason... Iíve isolated it and ran it on an AC circuit that I believe nothing else is drawing current from. Plus we also have another amp of the same type in the building that is unaffected... (Eliminating buliding AC problems)... Strange one huh!! Anyway do you guys know of any test I can do to determine the nature of the problem as I donít want to send it to the repair shop unless itís actually broken...

Thanks for your help

Darren


All times are GMT. The time now is 07:24 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2