STK 4392 Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th July 2002, 05:18 PM   #1
palesha is offline palesha  India
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Pune India
Default STK 4392 Problem

I made one amp with TDA 2030A with subout for PC. It worked well but it was very hot. Then i replaced the two TDA 2030a with STk 4392 with same tone control circuit. But now i don't get any low frequency from my speakers. I am getting the sound as if i am listening to only tweeter sound. I checked by replacing IC, giving direct input to IC STK 4392 but still the same sound. I am herewith attaching the circuit. If anybody has tried circuits of STK 4392 then please let me know. Hoping of sugggestions in the matter.
MP
Attached Images
File Type: gif stk4392.gif (8.8 KB, 235 views)
  Reply With Quote
Old 29th July 2002, 04:06 PM   #2
palesha is offline palesha  India
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Pune India
Problem solved. First we checked the amp made with TDA 2030a. After that we checked amp with STK4392. Here the sound was coming from tweeters. Hence first we doubted on the amp circuit. But after careful checking the woofers from the two way speaker system were blown. I am not able to understand how the speakers were blown away? There is no dc output at the speaker terminal. Any comments?
Mahendra Palesha
  Reply With Quote
Old 31st July 2002, 04:37 PM   #3
Account Disabled
 
Join Date: Jul 2002
us in STK465 is lower volt and high power out 30x2 in 0.08%
and low cost
and no will be a broblems
if u build right...
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dac problem kaldirdimgell Digital Source 11 13th December 2007 05:35 PM
Odd hum problem woody Tubes / Valves 2 29th October 2004 01:16 AM
Amp Problem definer Solid State 3 8th May 2004 10:04 PM
psu problem metebalci Tubes / Valves 11 25th April 2004 09:15 AM
Stk 4392 Datasheet palesha Solid State 3 16th July 2002 09:35 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:10 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2