old hatachi amp buzzing - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th August 2004, 07:31 PM   #1
diyAudio Member
 
Big_Tires's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: saskatoon
Default old hatachi amp buzzing

i have an 80's hitachi head unit for a home stero jut recently it has started to make an annoying buzzing noise thru the speakers
does any one have any ideas what might be causeing it , or is it just too old
  Reply With Quote
Old 27th August 2004, 08:51 PM   #2
diyAudio Member
 
dmitriy167's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NJ, USA
Your problem is probably the power supply electrolytic caps. check them, and if they're bad, replace them with the same or higher values.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzzing Pre-amp stevebell Solid State 10 12th June 2008 04:26 PM
Buzzing noise on RF 250.2 tavo04 Car Audio 15 12th February 2008 01:28 PM
Buzzing sound Måsen Digital Source 0 13th March 2005 09:39 AM
Buzzing in A40 NickC Pass Labs 9 25th August 2003 12:42 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:09 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2