no output on a PM63 marantz - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd June 2004, 04:43 PM   #1
toirem is offline toirem  France
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: paris
Default no output on a PM63 marantz

hello
I found an amplifier marantz PM63 but no sounds
It seems to be clear, no burned composants and so on but no output
I want to test the different composants but i have no schematics in order to help me founding the roblem
If somebody got the schematics of this amplifier, it will be so glad to send it to me

thanks
  Reply With Quote
Old 24th June 2004, 08:09 AM   #2
hjelm is offline hjelm  Sweden
diyAudio Member
 
hjelm's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Västerås
Hi toirem.
Do not know if it is the same as in my pm66 but my output relay didn't pull.
This was due to a burned resistor in the supply for the protection circuitry. If you have a relay and don't hear any click on turn on then check the supply voltages, i think it was a +24 volt that was missing.
Do not know if this is a standard error, i think mine was caused by my daughter excessively turning on and off the amplifier.
The resistor didn't appear to be burned which was good in one way since i didn't have any schematic so i wouldn't know its value if it would have looked like a piece of coal.
__________________
Hjelm
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Marantz CD 67 (no output) Rosscopecotrain Digital Source 6 24th October 2008 06:36 AM
Marantz output transistors danewkid Solid State 0 25th June 2007 10:27 PM
Marantz output cap delete justubes Digital Source 0 4th March 2007 04:41 PM
I2S digital output in Marantz CD4000 and four TDA1541A with balance analog output iklari14 Digital Source 30 18th July 2003 01:57 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:12 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2