Threshold S300 hum - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th November 2014, 02:25 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale
Default Threshold S300 hum

I have a Threshold S/300 with hum , initial check inside I saw 2 small wires on the bridge rectifier were just wrapped onto the terminals. No solder, no connectors. Is this a repair by someone? Any suggestions on the hum would be appreciated. Also any replacement capacitor info would help Thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Converting a Threshold S300 to SA/3? Redwingnine Pass Labs 20 23rd February 2013 05:45 AM
Upgrade and restore Threshold S300 aspiens Pass Labs 5 4th October 2011 09:25 AM
Threshold s300 Amp Power on Thud nellson Pass Labs 16 30th August 2010 06:57 PM
Threshold S300 offset issues FootFungus Pass Labs 5 15th December 2009 01:58 AM
Threshold S300 output transistors help jewilson Pass Labs 12 24th June 2002 08:44 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:02 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2