Help needed with Ampliwire I/50 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th January 2004, 08:44 AM   #1
Henckel is offline Henckel  Denmark
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Copenhagen, Denmark
Default Help needed with Ampliwire I/50

Hello

I have two Electrocompaniet AW 50 Or AW I.

The output stage is faulty. Can anybody provide any help-Scematics - Good advice ?

Thanks in advance

Morten
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 11:34 AM   #2
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Don't know if it can help but on my web disk you can find some schematics (from aw65 to aw100) that Lyra gently gave me.
See the other Electrocompaniet thread for further info.

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 02:44 PM   #3
AuroraB is offline AuroraB  Norway
diyAudio Member
 
AuroraB's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Norway, -north of the moral circle..
How to download the AW-files ???


Best regards..........
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 02:47 PM   #4
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Just check the box at their left and then push "scarica" (download)

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 30th January 2012, 04:51 PM   #5
Gul is offline Gul  Spain
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2008
Gracias Andrea.

Javier
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrocompaniet Ampliwire 100 nuvo Solid State 79 27th October 2012 04:43 PM
Help needed ! Inter M R300 schematics needed ! alexclaire Solid State 30 9th September 2009 06:14 AM
Information On Electrocompaniet Ampliwire Ii Jorgitox Solid State 1 3rd December 2007 10:50 AM
LT1964-adj Help Needed or Part Needed lgreen Parts 2 29th June 2007 02:50 PM
Electrocompaniet ampliwire bias adjustment legarem Solid State 5 9th February 2006 06:14 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:20 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2