Sony STR-V333ES blowing power board fuse - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th September 2014, 09:44 PM   #1
slml is offline slml  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2014
Default Sony STR-V333ES blowing power board fuse

New to diyaudio. I have a Sony STR-V333ES receiver. I recently moved and after the move the receiver is blowing the fuse on the power board. The relay on the power board repeat clicks until the fuse blows after about 5 seconds. I have started to unplug cables from board to board and have discovered if I unplug the ribbon cablefrom the "Digital-PWB" board that goes to the board on the back of the main unit the clicking goes away and the power can remain plugged into power. I'm not sure what to investigate next. Does anyone have any suggestions? I have not yet unscrewed the board on the back of the main controls. I have heard that maybe a loose solder connection could cause the relay to click. I visually inspected the connections and everything looks OK.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fuse blowing on power supply Holty Power Supplies 9 11th December 2012 04:57 PM
Sony STR-V45L (need help hacking amp board) Tommiduck Chip Amps 3 8th February 2012 11:24 AM
Sony V333ES Amp with a rapid clicking relay and no power fbcds82 Solid State 5 19th July 2011 06:56 PM
No power / repeated blown fuse in Sony STR-D915 dmworking247 Solid State 0 21st January 2008 08:37 AM
Sony Reveiver Blowing Fuse!! Help! Perry1977 Solid State 5 19th March 2005 02:26 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:33 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2