yorkville 6040 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd July 2014, 12:54 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
Default yorkville 6040

This amp had bad outputs on one channel.I replace output and drivers and it is playing good audio.The protect light is on and the other channel which i found no bad parts is not playing audio.I think the protection circuit have a problem but i cant find it.Any help is appreciated .
  Reply With Quote
Old 23rd July 2014, 08:20 PM   #2
dimitri is offline dimitri  United States
diyAudio Member
 
dimitri's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: retired
Send a message via ICQ to dimitri
http://www.yorkville.com/downloads/s.../sm_ap6040.pdf
  Reply With Quote
Old 23rd July 2014, 09:35 PM   #3
amptech is offline amptech  Scotland
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Glasgow
Send a message via MSN to amptech
If you know how to check volts with power on.. Start off by noting ht supply's next check the input circuits.. Amp circuits are input/ vas/ output stage...

If you have a working side this will aid tracing the faulty side out..
  Reply With Quote
Old 23rd July 2014, 10:04 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
Thanks for the schematic and info.I will check for un match voltages and report back.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Non-DIY Yorkville Panama Dave Subwoofers 8 16th March 2013 08:51 PM
Need help repairing Yorkville MP6 fastvideo Solid State 4 31st July 2011 08:43 PM
Connecting One DVC and two coaxial to Sony GTX 6040 amplifier mailtosusheel Car Audio 1 22nd March 2011 10:07 AM
Modding the Yorkville Unity jdubs Multi-Way 50 18th June 2010 11:21 PM
What frequency do that ones run at Yorkville NX55P? lindomar Class D 0 3rd November 2007 12:33 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:32 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2