Sony STR-DB940 no sound - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 9th May 2014, 11:52 AM   #1
diyAudio Member
 
zeonrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belgrade RS
Default Sony STR-DB940 no sound

I was the first owner. No smoke or fire.
Normally on, display on, relay clicks but no sound output. All settings are repeatedly tested.

Suggestions?
  Reply With Quote
Old 9th May 2014, 01:32 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: The Jurassic Coast, England. GB
Send a message via Skype™ to JonSnell Electronic
Check all power amplifiers. One down, all that will happen is the main power relay will switch but not the loudspeaker protection relay.
__________________
www.flyingmole.co.uk For World Wide support for Flying Mole, Class D, Refurbishment and Repairs. www.jonsnell.co.uk
  Reply With Quote
Old 9th May 2014, 01:43 PM   #3
diyAudio Member
 
zeonrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belgrade RS
When I touch my fingers any pin potentiometer volume hear the hum in all speakers.

So all amplifiers are correct
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony STR-K700 receiver (no sound problem) Donley Solid State 2 13th December 2013 03:33 PM
No sound from Sony STR-K850P, HELP! bizwiz41 Solid State 20 14th November 2010 12:55 AM
Not satisfied with Sony STR-DG520 sound. Need modify? bezobraznia Digital Source 1 8th April 2009 09:40 PM
Sony STR-DE635 receiver no sound, what's blown? jamil5454 Solid State 42 16th September 2007 08:24 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:51 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2