Electrocompaniet Help - Page 5 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th January 2004, 06:45 AM   #41
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Quote:
Originally posted by Lyra
I've been trying too mail the file(s), but I have got some error messages.....to big file etc. I am trying again right now, but in the future it would be a lot easier if there where some space where it could have been uploaded to, and where You could download it from. Any suggestions....dont have to be for more than 10-14 days!?...or?
The whole (?) file is just below 10MB....
Wow that's a big file!
Did you compress it?
Usually there are troubles with attachments > 5MB, splitting the file, if possible, will help.

Anyway I have another email, pirobrothers@tin.it or andypairo@supereva.it

Let me know if these work.

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 09:00 AM   #42
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Quote:
Originally posted by Lyra
I've been trying too mail the file(s), but I have got some error messages.....to big file etc. I am trying again right now, but in the future it would be a lot easier if there where some space where it could have been uploaded to, and where You could download it from. Any suggestions....dont have to be for more than 10-14 days!?...or?
The whole (?) file is just below 10MB....
Thank you, I received the files.
I can try to upload them to my "web disk", but don't know if it can be properly accessed.. can someone try hitting on the "www" button under my posts and tell me what he can see/download?

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 09:10 AM   #43
Lyra is offline Lyra  Norway
diyAudio Member
 
Lyra's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Norway
I can see something like this:

BackAngle2 .jpg 12/11/03 - 9.53 94.1 KB
FrontLit11 .jpg 12/11/03 - 9.53 83.0 KB
FrontLit21 .jpg 12/11/03 - 9.53 81.3 KB
SideAside .jpg 12/11/03 - 9.53 66.4 KB
Symamp .JPG 12/11/03 - 9.53 570.4 KB

Seems like the bigger files are invisible!?....
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 09:46 AM   #44
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
You were too fast.... I was still uploading them.
Try downloading one and tell me if it works.

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 11:19 AM   #45
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Default Downloading addendum

Hello, I tried from my PC at work and it only works the second time I try.

For the non-italian speaking you must check the box at the left of the file and then push the "scarica" (=download) button.

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 11:49 AM   #46
Lyra is offline Lyra  Norway
diyAudio Member
 
Lyra's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Norway
Yes....I can see the files :-)
I tried to download the biggest (AW-65), and the file was OK.

Lyra
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 12:28 PM   #47
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Perfect... now I only have to understand which part belongs to which amp... I'm afraid there was a real mixup... for sure the cabinet and the delay belong to the ampliwire 65, the other parts are to be identified yet

If I get my hands on thet guy...

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 03:32 PM   #48
Lyra is offline Lyra  Norway
diyAudio Member
 
Lyra's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Norway
According to my oppinion, and the pictures the amp is an old AW-65, but the amplifier-boards, and the trafo is from an AW-120 !?.
To be 100% sure you should have the schematics regarding the AW120...but that one I dont have....

If you decide on changing the trafo to a trafo that is more suitable ragarding tha SOA of the output-transistors, i might be interested in bying the AW-120 trafo.
I got an old AW-100 with trafo-hum....quite irritating !!! I think the AW-120 could be able to adapt the trafo from the 120 watter. Slightly higher voltages, but think that could be overcome.

Send me a mail when you have decided, and what you eventually how much money you want for it !?

All the best.
Lyra
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 04:23 PM   #49
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
I agree with you but what is strange is that the board has only provision for 1 pair of output devices, unless they are a particularly rugged type.... it seems I will have to remove all these screws and take a closer look....

Cheers

Andrea

PS About selling.. the amp is not mine, but I can ask...
  Reply With Quote
Old 19th January 2004, 05:02 PM   #50
Lyra is offline Lyra  Norway
diyAudio Member
 
Lyra's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Norway
My bet is that the output-BJT's is same as the newer AW-60FTT whitch uses 2SC3281/2SA1302 BJT's
Maybe MJL4281A (NPN) and MJL4302A (PNP) could have been used instead. They can stand a little bit more power i think, but not enough to last with tough loads (4ohm etc.), and 46V supplyvoltage.
But who knows, you might be lucky !?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrocompaniet ECI-4??? kimschips Solid State 17 13th June 2014 04:47 PM
Hello from an Electrocompaniet Fan PrimeCase Introductions 10 25th September 2012 01:17 PM
DAC electrocompaniet ecd tweak? ffarges Digital Source 1 17th December 2008 11:28 AM
Electrocompaniet AW 250 AMP. hogue Solid State 1 1st March 2004 05:48 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:56 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2