ev7300 not putting out - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th August 2013, 02:34 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: georgia usa
Default ev7300 not putting out

hey everyone im new here and have a question for anyone in the know I have an old ev 7300 amp its in a rack with 3 bgw amps and I have not used it for about 7 years the bgws work fine but I have not had a need for the ev well I hooked it up the other day and it powers up but nothing is coming out with the power all the up I hear a low sound but that's it any ideas whats wrong I moved all the cables to one of my bgws and the sound is fine what could have happened to this amp from not being used thanks for any help
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
putting an ESL in a box Borat Planars & Exotics 26 28th November 2009 10:07 PM
putting it all together iain42 Multi-Way 0 8th October 2009 01:38 AM
Need some help putting these speakers together seth556 Multi-Way 1 21st May 2008 10:25 AM
putting 8 UCD in one case ackcheng Class D 10 2nd October 2006 10:10 AM
need help putting a system together optomos Car Audio 2 4th April 2005 06:20 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:42 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2